آخرین اخبار
کد مطلب: 78406
گام جدي روحاني براي رفع تحريم ها
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 783
 

به گزارش سلام لردگان، حسن روحاني رييس‌جمهور شامگاه  روز چهارشنبه در ديدار برخي فعالان اقتصادي استان هرمزگان در خارج از کشور، با بيان اينکه معتقديم اقتصاد بايد در اختيار مردم و کارآفرينان باشد و بخش مردمي و خصوصي عهده‌دار آن باشد، گفت: تصميم دولت تدبير و اميد اين است که شرايط آرامش و ثبات را در عرصه اقتصادي، بازار و سياست داخلي و خارجي حفظ کند.


وي با بيان اينکه آرزوي ما اين است که همه ايرانيان در سراسر دنيا براي شکوفايي و توسعه کشور تلاش کنند، گفت: امروز زمينه‌هاي تحقق اين کار از سوي دولت فراهم شده است.

رييس‌جمهوري با بيان اينکه سرمايه‌گذاري، حرکت و کارآفريني بدون ثبات کاري دشوار است، گفت: سرمايه‌گذاري و انجام فعاليت اقتصادي بايد با پيش‌بيني‌هاي صحيح همراه باشد و امروز در اين دولت تلاش بر اين است که بتوانيم فضاي اقتصادي را قابل پيش‌بيني کنيم.


روحاني با اشاره به موفقيت دولت در کنترل تورم و کاهش نرخ آن طي ماه هاي گذشته گفت: ما معتقديم صاحبنظران و متخصصان بايد کشور را اداره کنند و دولت در اين مسير تنها تسهيل‌کننده امور باشد.


رييس‌جمهوري افزود: آغوش کشور به روي ايرانيان خارج از کشور باز است و ما آماده استفاده از نظرات آنان در راستاي رشد و شکوفايي کشور هستيم.


روحاني توافق با کشورهاي 1+5 و گام‌هاي بعدي در راستاي توافق نهايي را از جمله قدم‌هاي جدي دولت در زمينه رفع تحريم‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز تحريم‌ها عليه ملت ايران شکسته شده است.

رييس‌جمهوري با بيان اينکه معتقديم اقتصاد بايد در اختيار مردم و کارآفرينان باشد، افزود: اولويت دولت در راستاي شکوفايي بخش خصوصي بر حضور ايرانيان داخل و خارج از کشور است و دولت از حضور همه سرمايه‌گذاران خارجي بخصوص ايرانيان حمايت کرده و تسهيل‌کننده اين روند خواهد بود.

رييس‌جمهوري با اشاره به تصميم دولت براي تحول بندر جاسک و سواحل مکران، اين منطقه را فرصتي براي سرمايه‌گذاري فعالان اقتصادي استان هرمزگان و سرمايه‌گذاران خارجي در بخش‌هاي مختلف قلمداد کرد.

دکتر روحاني اظهار اميدواري کرد که فعالان اقتصادي ايراني خارج از کشور بتوانند براي آباداني هر چه بيشتر ايران سرمايه‌گذاري کنند و همزمان موجب هدايت سرمايه‌هاي خارجي و ورود تخصص‌هاي گوناگون به کشور شوند.


در اين ديدار که علاوه بر رييس جمهوري، نهاونديان رييس دفتر رييس جمهوري، شريعتمداري معاون اجرايي رييس جمهور و امين‌زاده معاون حقوقي رييس جمهور نيز حضور داشتند، فعالان اقتصادي استان هرمزگان در خارج از کشور در فضايي صميمي به بيان دغدغه‌ها و مشکلات و همچنين ارائه پيشنهادات خود در راستاي رشد، شکوفايي و رونق اقتصادي کشور و استفاده از پتانسيل‌هاي ايرانيان خارج از کشور در اين زمينه پرداختند.
 

فارس

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس